Eurobasket

Βοροντσέβιτς: «Δεν μου είπε τίποτα ο Ιτούδης»

Ο Αντρέι Βοροντσέβιτς ρωτήθηκε αν είχε επικοινωνία με τον Έλληνα προπονητή του στην ΤΣΣΚΑ, Δημήτρη Ιτούδη, εν όψει του προημιτελικού της Ρωσίας με την Εθνική.

Ο Αντρέι Βοροντσέβιτς δεν έφερε τον προπονητή του στην ΤΣΣΚΑ, Δημήτρη Ιτούδη, σε δύσκολη θέση ζητώντας συμβουλές για τον προημιτελικό μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας.

«Ο Αντρέι Βατούτιν μού ευχήθηκε καλή επιτυχία. Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν μου έγραψε κάτι. Καλή τύχη μού είπε και ο γυμναστής μας, Κώστας Χατζηχρήστος», τόνισε ο διεθνής φόργουορντ.

Όσο για το προσεχές ματς; «Είχαμε χρόνο να ξεκουραστούμε, άλλος πήγε στην πισίνα, άλλος στη σάουνα και όλοι κάναμε αποθεραπεία. Κάναμε και μια προπόνηση, ενώ μας αναλύθηκε ο τρόπος παιχνιδιού της Ελλάδας βλέποντας πολύ βίντεο. Η Ελλάδα έχει καλή ομάδα, ισορροπημένη. Μπορεί να παίξει με κλασικό σέντερ ή με πιο χαμηλό σχήμα για να πιέσει, ενώ έχει και καλούς σουτέρ. Θα νικήσει ο καλύτερος. Δεν θα πρέπει να υπερεκτιμούμε τις δυνατότητές μας και δεν θα πρέπει να νομίζουμε πως κερδίσαμε τίποτα επειδή αποκλείσαμε την Κροατία», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x